whatsapp-widget
Despre noi
Societatea comerciala HEXY VET PHARMA cu sediu si depozite in Arges, Topoloveni, Strada Ion Mihalache Nr.6, are in domeniul de activitate importul si distributia medicamentelor de uz veterinar,  furajelor si aditivilor furajeri pentru fermele de crestere a animalelor, produselor necesare asigurarii igienei si a biosecuritatii in unitatile pentru cresterea animalelor si in industria alimentara. Partenerii nostri sunt la nivelul intregii tari, respectiv din strainatate. Produsele noastre p...ot ajunge direct prin reprezentantii firmei, si/sau prin intermediul partenerilor nostri logistici, in 24-48 de ore. Va stam la dispozitia la sediul societatii, prin reprezentantii firmei, precum si prin pagina webshop www.hexyvetpharma.ro, pentru prezentarea produselor proprii, si totodata cu sfaturi de specialitate pentru intrebuintarea acestora. Planul societatii este reprezentat de dezvoltarea continua a sortimentatiei cu produse inovative de inalta calitate si siguranta, si nu in ultimul rand la preturi cat mai competive. Intentionam sa asiguram in continuu materiale informative catre medicii veterinari si crescatorii de animale. Dorim sa mentionam ca toate realizarile societatii se datoreaza probabil in cea mai mare parte echipei de profesionisti ai HEXY VET PHARMA., oameni care s-au dedicat cu profesionalism si pasiune mentinerii acestei societati in topul furnizorilor de produse de uz veterinar din tara. mai mult
Denumire Avantaj
separator-img
Denumire Avantaj
separator-img
Denumire Avantaj
Servicii
Oferim o gama larga de produse pentru toate domeniile sanitar-veterinare.
service-img

Medicamente

In prezent suntem reprezentantii unor companii de renume producatoare de medicamente din Europa: BOEHRINGER INGELHEIM ,CENAVISA, SP VETERINARIA, JOOSTEN PRODUCTS, INTRACARE BV, AQUAVIAL, MEVET LABORATORIOS, SUPER’S DIANA,ETC.

Vezi produse
service-img

Consultanta

HEXY VET PHARMA are o echipa de specialisti cu experienta vasta in vanzarea si promovarea unei game complete de produse de uz veterinar.

 

Contacteaza-ne
service-img

Program

Luni - Vineri

08:00  - 19:00

Suna
Produse
Navigheaza prin gama mare de produse pe care le punem la dispozitie si alege produsul potrivit
Contacteaza-ne
Echipa HexyVet Pharma este aici pentru toate nelamuririle tale! Completeaza formularul de mai jos si revenim cu suport pentru tot ce ai nevoie. Raspundem cu placere oricarei solicitari.
Intrebari frecvente
Verifica lista noastra de intrebari frecvente daca sunt nelamuriri pe care doresti sa le afli.
faq-img